Fan van Vitesse
Nieuws

Crowdfundingcampagne 'Voor Geel-Zwart' haalt binnen twee dagen één miljoen euro op!

 

Op de tweede dag van de 'Voor Geel-Zwart' crowdfunding campagne werd de mijlpaal van één miljoen euro bereikt. Vitesse ontving hartverwarmende berichten en donaties uit heel het land, en zelfs de wereld, wat heeft geleid tot een werkelijk overweldigend resultaat.

Bovendien kan Vitesse melden dat het team ook zal bijdragen. Aanvoerder Marco van Ginkel, namens de groep, zei: "Het is echt geweldig hoe Vitesse op dit moment groeit. Donaties komen binnen vanuit alle hoeken. Wij als groep kunnen natuurlijk niet achterblijven. Daarom hebben we vandaag allemaal besloten om een salarisoffer te maken voor de club. Op deze manier hopen we ook op een zinvolle manier bij te dragen. Op naar de twee miljoen!"

Buiten het aantal donaties om, zijn er tal van unieke initiatieven die opduiken in de stad. Wij roepen iedereen op om steun te geven. U kunt deze initiatieven hier vinden: Initiatieven - Voor Geel-Zwart | Vitesse. In de komende dagen zal Vitesse nog een aantal unieke 'evenementen' presenteren, ook hier zal het team aan bijdragen.

Tenslotte, namens alle Vitesse-medewerkers: bedankt voor uw steun. Samen voor geel-zwart.